Bai Drive
Залиште свій номер телефону і ми
передзвонимо Вам:

    вул. Пилипа Орлика 2
    вул. Залізнична ЖК Шенген
    Записатись на курс

    Процедуру отримання водійського посвідчення спростили

    Оскільки в Україні війна та введено військовий стан, Кабінет міністрів вирішив трохи спростити процедуру навчання водійській майстерності та спростити процес отримання бажаного документу. Таке рішення було прийнято 10 травня 2022 року, більш детально про зміни поговоримо у нашій статті.

    Які зміни відбулися?

    Найбільш приємною новиною можна назвати те, що було скорочено тривалість навчання водіїв вантажних та легкових автомобілів. Цього вдасться досягнути через зменшення теоретичної частини навчання – на 20%. Уся теоретична інформація буде подаватися через Zoom або Skype. Також рішення Кабінету міністрів передбачає:

    1. Можливість для вимушено переміщених осіб здавати практичні іспити у будь-якому сервісному МВС-центрі. Відтепер не важлива прив’язка до того місця, де було здійснено теоретичне навчання.
    2. Окрім навчання теорії майбутніх водіїв-початків, планується також і проведення перекваліфікації водіїв через сучасні методи дистанційного зв’язку – Zoom, Skype, Google Meet та ін.).
    3. Зменшення тривалості навчання водіїв, які претендують на категорію С1, В, СЕ, С1Е. Зокрема, буде ущільнення деяких тем. Для прикладу – «Будова та обслуговування транспорту», «Етика водія» і т.д.
    4. Можливість повернення свідоцтва про реєстрацію ТЗ, якщо воно було видане згідно заяви власника машини на ім’я тієї особи, що перетинає кордон. Тривалість – 10 днів після повернення. Звернутися можна до будь-якого СЦ МВС.

    Завдяки такому рішенню кожен бажаючий отримати водійське посвідчення під військового стану, може зробити це набагато швидше.

    Де можна здати іспит на водіння у Львові?

    Якщо ви – вимушений переселенець, потребуєте довчитися чи здати іспит, тоді можна це зробити у школі «Бай Драйв». Переваги навчання у автошколі:

    • надання якісного навчання навіть за ущільненою програмою;
    • робота тільки професійних та досвідчених водіїв;
    • надання навчальних матеріалів;
    • можливість навчатися за індивідуальним графіком водіння;
    • великий вибір авто для відпрацювання водійської майстерності.

    Зручне розташування двох локацій у місті дозволяє без проблем дістатися до місця здачі автомобільного іспиту. Наша автошкола має велику кількість позитивних відгуків та гарантує надання якісних знань для всіх, хто прагне стати водієм. Окрім цього, ми з радістю йдемо на зустріч переселенцям та надаємо усю необхідну допомогу. Із будь-яких питань можете проконсультуватися з нашими менеджерами.