Bai Drive
Залиште свій номер телефону і ми
передзвонимо Вам:

    вул. Пилипа Орлика 2
    вул. Залізнична ЖК Шенген
    Записатись на курс

    Чому варто навчатися у автошколі: переваги такого рішення

    Водійські права – це чудова можливість отримати доступ до керування автомобілем на законних умовах. Якщо у вас в планах стати водієм, тоді краще звернутися до перевіреної автошколи у Львові – Bay Drive.

    Чому не варто купувати водійське посвідчення? 

    Іноді майбутнім водіям здається, що набагато легше не навчатися у офіційній автомобільній школі, а просто купити права. Адже, на їхню думку, багато навиків можна здобути самостійно чи тренуючись із друзями, батьками, знайомими. Однак, це хибне рішення. У першу чергу, потрібно пам’ятати, що такий документ буде незаконним. Підробки зазвичай оформлюють за 10-12 днів, проте їх немає у базі даних. Тому при зупинці службою поліції та перевіркою документів можна отримати штраф, який складає 1 неоподаткований мінімум доходів. Можлива і жорсткіша міра покарання – арешт на півроку або позбавлення волі на 2 роки.

    Також варто пам’ятати, що автомобільна школа дає справді хороші знання та вміння. Самостійно неможливо навчитися кермувати автомобілем, оскільки під час руху транспорту по магістралях виникає багато спірних ситуацій, розібратися в яких допоможуть тільки професіонали. Тому варто дбати про свою безпеку та не порушувати закон.

    Які переваги дає професійна автошкола?

    Bay Drive – професійна автошкола, яка допоможе вам не лише отримати водійські права, але й скористатися усіма перевагами навчання. Зокрема, завдяки автошколі можна:

    • Навчатися у досвідчених водіїв, які не лише нададуть максимальну кількість теоретичних знань, але й навчать вас бути повноцінними учасниками дорожнього руху. Ситуації на дорогах часто бувають непередбачуваними, але з професійними викладачами ви точно зможете безпечно вийти з будь-якої події.
    • Оволодіти навиками з 0. Будь-хто зможе не тільки навчитися водити авто, але й відпрацювати окремі складні елементи руху, вивчити дії, що запобігають зіткненню.
    • Обирати ту машину, яка буде найбільш комфортна та зручна, завдяки великому автопарку. Самостійне «навчання» точно не надасть такого вибору.
    • Легко опановувати теоретичні знання, оскільки програма розроблена максимально логічно та доступно.

    Обираючи навчання у автомобільній школі, кожен студент точно знатиме усі тонкощі керування машиною та гарантовано впорається із найбільш складними ситуаціями на дорогах.

    Чого вас не навчать інструктори-аматори?

    Зазвичай інструктори-аматори не лише не знають потрібного обсягу теоретичної чи практичної інформації, але й не володіють навиками саме навчати. Дуже важливо, щоб ваш інструктор не просто сам вмів водити авто, але й міг доступно та правильно донести це вам. Не дарма ж у автошколах складається програма, якої потрібно дотримуватися. Тільки систематизований та продуманий підхід дозволить максимально швидко та якісно оволодіти усіма практичними вміннями та теоретичними знаннями.

    Звернувшись до автошколи Bay Drive, кожен студент обирає законний та безпечний шлях до керування автомобілем.