Bai Drive
Залиште свій номер телефону і ми
передзвонимо Вам:

    вул. Пилипа Орлика 2
    вул. Залізнична ЖК Шенген
    Записатись на курс

    В Україні діють різні вікові обмеження для водіння окремими транспортними засобами. Наприклад, офіційно можна водити мопед вже з досить раннього віку, але для отримання посвідчення категорії В, яке дозволяє керувати легковими автомобілями, діють зовсім інакші вікові межі. Щоб уникнути непорозумінь, ми розкажемо, зі скількох років можна здати на права в Україні.

    Сьогодні починати свій шлях до свободи й незалежності на дорозі можливо з 14 років. Ви здивовані? Навчання на категорію A можна розпочинати з 14 років, але отримати посвідчення в такому віці неможливо, потрібно чекати 2 роки. Так само й починати освоювати основи водіння на категорії В — можна з 16 років, але отримаєте офіційні права ви лише після повноліття.

    З якого віку можна здати на права?

    Під час вступу до автошколи ви маєте визначитись, яким саме видом автотранспорту бажаєте керувати. Водійські права не можуть містити універсального дозволу, наприклад, для мотоцикла й тролейбуса. Кожен тип транспорту має свою категорію й відповідну позначку на документі.

    Зі скількох років можна здавати на праваКатегоріяВид транспортного засобу
    із 16 роківА1мопеди та моторолери
    Амотоцикли
    з 18 роківВ1квадро- і трицикли
    Влегкові автомобілі
    С1, Свантажні автомобілі
    з 19 роківBE, C1E, СЕвантажівки з причепами, автопоїзда
    з 21 рокуD1, D, D1E, DEпасажирські автобуси різної місткості
    Ттрамваї та тролейбуси

    Тепер ви точно знаєте, зі скількох років можна отримати права і їздити на машині та інших видах транспорту. Якщо ви вже досягли вказаного віку, то можете сміливо починати свій шлях до незабутнього водійського досвіду.

    зі скількох років можна здавати на права

    Як довго триває навчання в автошколі?

    Процес навчання на водійських курсах в Україні тепер поділено на два окремі етапи:

    • Крок 1: Теоретична підготовка — від 1 місяця. На цьому етапі курсанти поглиблено вивчають правила дорожнього руху, безпеки на дорозі та основні навички водіння. Після закінчення теоретичної підготовки відбувається теоретичний іспит, щоб переконатися, що слухачі засвоїли всі необхідні знання для безпечного водіння. На цьому етапі ще не можна отримати права.
    • Крок 2: Практичні заняття — від 1,5 місяців. Після успішного складання теоретичного іспиту, ми переходимо до другого етапу — практичної підготовки. Курсанти навчаються керувати автомобілем та іншим транспортом відповідно до бажаної категорії, розвивають водійські навички та набувають досвіду на дорозі. По завершенні практичних занять, очікує завершальний екзамен з водіння, щоб перевірити готовність вирушити на дорогу самостійно. Але можна продовжувати відпрацьовувати практичне водіння, допоки ви не буду почуватися впевнено за кермом.

    Цей поділ на два етапи зробив навчання на водійських курсах ще більш ефективним та безпечним.

    Якщо ви шукаєте автошколу у Львові, Bai-Drive — найкраще рішення для вас.

    1. У нас можна вибрати найзручніший формат для себе. Чи це традиційне вивчення в класі з досвідченими інструкторами, чи онлайн навчання для теоретичної частини — ми дбаємо про ваш комфорт.
    2. Наші інструктори — професіонали з великим досвідом, які допоможуть вам освоїти навички водіння та здобути відповідні знання.
    3. Ми використовуємо сучасні педагогічні методи, що роблять навчання цікавим та ефективним.
    4. У Bai-Drive ми не просто навчаємо вас водіння, ми також підтримуємо та мотивуємо вас на кожному кроці. З нами можна отримати не лише водійські права, але й впевненість та навички, які зроблять вас відмінним водієм.
    5. Ціна курсів доступна, а підготовка — професійна та якісна. Ми знаємо, як важливо мати відмінні навички на дорозі, і готові допомогти вам стати вправним водієм!

    зі скількох років можна здавати на права

    Тож тепер, коли ви знаєте, зі скількох років можна здавати на права, та досягли потрібного віку, чекаємо вас із пакетом документів у нашій автошколі.

    Цікава ідея для подарунка собі на повноліття: розпочніть навчання в автошколі з 17 років та вже за рік можна керувати легковим автомобілем категорії В зі справжніми водійськими правами. Все у ваших руках! Ми віримо у ваш успіх та готові допомогти вам отримати омріяне посвідчення водія без стресу, ризиків та непотрібних переплат.

     

    Як здати екзамен з водіння? Це питання цікавить кожного майбутнього водія та курсанта автошколи. Ще недавно кермування власним авто було лише мрією, а вже зараз усі теми занять пройдено і час реєструватися на іспит. Боятися екзамену абсолютно нормально і зрозуміло. Страх перед провалом, відчуття недостатньої кількості досвіду, завищені очікування від оточення — це все лягає важким тягарем на плечі курсантів. На допомогу прийдуть викладачі автошколи Bai-Drive, які проговорять кожну деталь у правилах дорожнього руху та розставлять головні акценти для слухачів.
    Правильна навчальна програма, допомога від інструктора та підтримка близьких можуть допомогти вам подолати цей страх і впевнено сісти за кермо.

    Тож до чого готуватися майбутнім водіям?

    Алгоритм дій при отриманні посвідчення водія вперше

    1. Обрати автошколу для теоретичної підготовки. Bai-Drive пропонує найефективніші Курси водіїв у Львові.
    2. Пройти теоретичний курс навчання в автошколі. Прослухати курс лекцій та отримати свідоцтво (в електронному вигляді), яке чинне 1 рік — без складання внутрішнього іспиту в автошколі.
    3. Скласти теоретичний іспит в сервісному центрі МВС (МРЕО). Результат цього іспиту дійсний протягом 1 року з дня його успішного складення.
    4. Обрати автошколу для практичної підготовки. Це може бути та сама автошкола в якій проходили теоретичну підготовку або будь-яка інша. Професійні інструктори автошколи Bai-Drive навчають керуванню автомобілями як з механічною, так і з автоматичною КПП. Заняття проходять у зручний для курсантів час.
    5. Пройти навчання і скласти внутрішній прaктичний іспит в автошколі. Отримати свідоцтво (в електронному вигляді), яке чинне 2 роки.
    6. Скласти практичний іспит в сервісному центрі МВС.
    7. Отримати посвідчення водія у сервісному центрі МВС. Необхідно також сплатити орієнтовно 254 грн, це ціна бланкової продукції. Вперше водійські права видаються на 2 роки.

    Як здати екзамен з водіння

    Така кількість пунктів спочатку викликає розгубленість, але викладачі та інструктори вашої автошколи супроводжуватимуть вас на кожному етапі. Варто пам’ятати, що не тільки курсант зацікавлений в успішному складанні іспитів. Рівень успішності випускників впливає також і на репутацію закладу, в якому вони проходили підготовку. Автошкола Bai-Drive пишається своїми “вже водіями”, гарантує 100% успішне складання іспитів та отримання посвідчення.

    З чого складаються іспити?

    Насправді уся інформація про особливості складання теоретичного та практичного іспитів знаходиться у відкритому доступі, її можна знайти на сайті МВС. Тобто вже під час підготовки до екзаменів кожен може дізнатися, на що буде звертати увагу екзаменатор та які теми точно попадуться під час тесту.

    Як проходить теоретичний іспит зі знань ПДР

    На складання цього екзамену дається 20 хвилин. За цей час присутні мають відповісти на 20 запитань із можливістю дати не більше 2-х неправильних відповідей (якщо 3 хибні відповіді — іспит не складено). За тематичними блоками питання розділені таким чином:

    • 10 запитань про правила дорожнього руху;
    • 4 — основи безпеки руху;
    • 4 — охоплюють будову та експлуатацію транспортного засобу;
    • 2 питання про надання першої медичної допомоги.

    Якщо теоретичний іспит зі знань ПДР складено успішно, курсант отримує допуск до практичних занять та починає вчитися керувати автомобілем.

    Якщо ж ви рознервувалися або не знали усіх відповідей та допустили більше 2-х помилок — немає причин для розчарування. Маєте 10 днів, щоб краще підготуватися та спробувати повторно. Кількість спроб не впливатиме на ваш остаточний результат.

    Практичний іспит з навичок керування транспортним засобом

    Практичний іспит більш цікавий та динамічний, але тут на курсантів чекає більше неочікуваних моментів. Дорожні ситуації можуть бути непередбачуваними, а коли поруч спостерігає екзаменатор — хвилювання збільшуються в рази. Але щоб бути готовим та впевненим у собі, краще максимально відпрацювати усі практичні заняття в автошколі. Чим більше практики ви отримаєте, тим легше почуватиметеся на екзамені.

    Практичний іспит з навичок керування проходить у два етапи:

    1. на майданчику з початкового керування — на автодромі;
    2. в умовах дорожнього руху — виїзд у місто.

    Як здати екзамен з водіння

    Чек-лист із переліком вправ та типовими помилками МВС опублікувало у вільному доступі на своєму сайті. Безпосередньо готуючись до іспиту, ви можете ознайомитися із можливими варіантами маневрів, які вас проситиме виконати інспектор.

    Якщо ви допустили не більше 3-х помилок — поспішайте чепуритися для фото на водійське посвідчення, вітаємо з успішним складанням екзамену!

    Коли ж практичний іспит не дався вам з першого разу — не опускайте руки. Ви маєте необмежену кількість спроб, щоб завершити почате.

    Як здати екзамен з водіння

    Поради від автошколи Bai-Drive: як підготуватися до іспиту з водіння

    • Стабільна практика. Важливо практикувати та повторювати кожну навичку водіння регулярно. Слухайте поради свого інструктора і надавайте перевагу практиці.
    • Якщо вам некомфортно з інструктором або ви не відчуваєте з ним згоди, не бійтеся змінити його. Важливо, щоб навчання було продуктивним і ефективним для вас.
    • Додаткові заняття. Якщо певні маневри вам досі не здаються зрозумілими, не соромтеся просити про додаткові заняття. Важливо відпрацювати їх на високому рівні. Це ваша впевненість та безпека у майбутньому.
    • Якщо вам зручно, коментуйте свої дії під час водіння. Це допоможе швидше освоїти правильний порядок виконання дій та стати більш упевненим водієм.
    • За можливості, ознайомтеся з маршрутами та дорожніми ситуаціями на автодромі. Це допоможе вам бути більш впевненим і менше хвилюватися під час екзамену.
    • Те що здається на перший погляд невдачею — насправді цінний досвід. Навіть якщо скласти екзамен з першого разу не вдалося, ви маєте законний шанс підготуватися краще та спробувати ще раз. Ваші помилки надовго закарбуються у пам’яті та в майбутньому ви точно не допускатимете їх.

    Як здати екзамен з водіння

    Що НЕ варто робити безпосередньо перед іспитом

    1. Зубрити правила й не спати усю ніч. Краще відпочити й бути бадьорим та зібраним під час екзамену. Навіть якщо ви не знатимете відповідь на певне питання, свіжий розум допоможе знайти правильне рішення. Особливо під час практичного іспиту, в умовах міського трафіку курсант має швидко реагувати на рух транспортних засобів на дорозі.
    2. Вживати заспокійливі ліки. Ризикуєте втратити концентрацію та зосередженість. Спробуйте дихальні практики для зниження відчуття стресу та переживання.
    3. Запізнюватися. У кращому випадку ви погіршите ставлення до себе під час іспиту, у гіршому — вас не допустять до екзамену. Ліпше прийти раніше, зосередитися й зібратися з думками.
    4. Грубити, поводитися неввічливо. Поважайте гідність людей, які вас оточують. Екзаменатори працюють протягом цілого дня та мають об’єктивно оцінювати інших курсантів, які будуть після вас.
    5. Під час практичного іспиту поспішати й метушитися. Перед початком руху автомобіля, пристебніть пасок безпеки та комфортно влаштуйтесь у сидінні. Краще вимкнути звук на мобільному телефоні. Інспектор точно відмітить вашу впевненість та спокій під час екзамену.

    Тепер, коли ви ознайомилися з усією інформацією про складання екзамену з водіння в Україні, ми в автошколі Bai-Drive бажаємо вам успішного складання іспитів у ТСЦ МВС. Дотримуйтеся порад від наших професійних викладачів та вже найближчим часом ви точно поповните ряди водіїв.

    Передали нашим захисникам в 71 окрему єгерську бригаду, які боронять нас на сході, захисні шоломи 😎 ну і ще трішки смаколиків, як вони і просили😍 Дякуємо вам хлопці, пишаємось вами та чекаємо вдома🤗 Все буде Україна💙💛 Разом до перемоги🇺🇦

    Всі українці працюють заради спільної перемоги кожен на власному фронті. Ми хочемо написати слова вдячності своєму колезі, котрого з нетерпінням чекаємо додому живим та здоровим!

    Наш інструктор з водіння, Бай Іван, з перших днів війни бореться за перемогу нашої держави та допомагає знищувати окупантів. 71-ша окрема єгерська бригада, в яку пішов добровольцем – вже 6 місяців воює на передовій!

    Іване, ти справжній професіонал своєї справи та сильний боєць. Дуже пишаємось тобою, твоєю сміливістю та патріотизмом!

    Чекаємо тебе та продовжуємо активно працювати заради перемоги!

    Слава Україні!

    Водіння автомобіля взимку має дещо більше особливостей та нюансів, аніж у будь-яку іншу пору року. Адже погодні умови суттєво ускладнюють видимість та рух машини. Пропонуємо розглянути тонкощі та особливості зимового водіння.

    Загальні рекомендації для водіїв взимку

    Спочатку пропонуємо ознайомитися із основними правилами, яких варто дотримуватися при їзді взимку:

    • Обов’язково прогрівайте КПП і двигун перед їздою. Забезпечте повноцінний огляд, дочекайтеся, поки вікна прогріються. Це дуже важливо для дотримання безпечної дистанції під час водіння та виявлення перешкод.
    • Обирайте для їзди комфортне взуття та одяг. Особливо, якщо ви їздите із механічною коробкою передач.
    • Не гальмуйте дуже різко, не робіть ривків, намагайтеся вести автомобіль плавно та обережно.
    • Використовуйте світлові прилади, регулюйте їх, вмикайте та вимикайте за потреби.
    • Перед поїздкою перевіряйте, чи прибраний сніг на даху машини. Якщо його не прибрати, тоді під час різкого гальмування він може впасти на лобове скло та закрити усю видимість.
    • Не нехтуйте дорожніми знаками та встановленими обмеженнями на дорозі. Такі позначки інформують по слизькі дороги, круті повороти, максимально дозволену швидкість та ін.

    Дотримуючись цих рекомендацій, можна забезпечити собі спокійне та безпечне водіння автомобілю.

    На що ще потрібно звернути увагу?

    У зимову пору досвідченим водіям рекомендовано віддавати перевагу механічній коробці передач, оскільки тоді весь процес їзди буде керованим та залежним повністю від водія. Автоматична коробка передач фактично не залежить від водіїв, тому іноді при заносах, машину важко скерувати. Для покращення пересування на АКПП потрібно вмикати зимовий режим на авто (це або зображення сніжинки, або переведення в L-положення).

    Їзда на передньому приводі

    Також при їзді автомобіля на передньому приводі потрібно враховувати деякі важливі моменти:

    • постійно контролюйте, щоб машину тягнула передня вісь, у іншому випадку – почне їхати зад, а це призведе до розвороту та занесення машини;
    • якщо ви починаєте екстрене гальмування, краще затиснути педаль зчеплення, щоб цей процес був рівномірний для усіх коліс;
    • перед тим, як увійти в поворот, заздалегідь скидайте швидкість, щоб не сталося зносу передньої осі назовні;
    • при початку знову на поворотах вивертайте кермо у напрямку руху, а лише потім додавайте швидкості.

    Виконуючи ці рекомендації, можна полегшити пересування транспортного засобу на передньому приводі в зимовий час.

    Їзда на задньому приводі

    Із заднім приводом усе набагато простіше та логічніше, ніж із переднім. У разі виникнення складної ситуації потрібно просто зменшити швидкість, відпустивши педаль газу та зробити виверт керма у сторону, у яку заносить машину. Виконавши ці дії, автомобіль продовжить свій спокійний рух.

    Однак можуть виникнути проблеми із набором швидкості. У разі виникнення такої ситуації занос може статися моментально і потрібно до цього бути готовим. Не варто різко натискати на педаль гальма. Краще гальмувати саме двигуном, щоб скинути швидкість без зносу, адже передні колеса будуть обертатися швидше, ніж задні.

    Звичайно. якщо є можливість, то краще обирати автомобілі із повним приводом. Це суттєво полегшить пересування на транспортному засобі за будь-яких погодних умов.

    Якщо ви хочете правильно та безпечно водити автомобіль навіть у тяжкий зимовий період та за будь-яких ситуацій, тоді краще пройти навчання у автошколі «Бай Драйв». Наші водії мають багато років стажу та достатньо досвіду, щоб навчити вас усім тонкощам кермуванння взимку.

     

    Водіння автомобіля – ціле мистецтво, яке заслуговує окремої уваги. У цьому мистецтві існує таке поняття, як «невербальна комунікація водіїв», за допомогою якого автомобілісти спілкуються та передають важливу інформацію один одному. У цій статті ми розглянемо особливості таких жестів та розберемося із їхнім значенням.

    Світлові сигнали та їхнє значення

    До універсальних світлових сигналів, які знають навіть початківці, можна віднести наступні:

    · швидке мигання аварійкою – означає подяку або вибачення перед іншим водієм;

    · тривале мигання аварійкою – попередження, що скоро буде небезпечна ділянка або затор;

    · мигання за допомогою фар (коротке) – означає, що водій поступається дорогою;

    · миготіння «стопами» або габаритами – сигналізує, що водій просить дотримуватися певної дистанції.

    Якщо вантажівка вмикає поворотник та рухається перед вами, це означає, що вона просить не обганяти, адже назустріч їде транспорт. Далекобійники краще бачать дорогу, адже у них набагато вища кабіна і їм легше прогнозувати ситуацію на магістралях.

    Якщо габаритні вантажівки будуть мигати за допомогою правого поворотника, то це значить, що обгін дозволяється і попереду немає перешкод.

    При «піджиманні» ззаду машиною, яка увімкнула лівий поворотник, це означає, що водій тієї машини просить пропустити його.

    Вночі, якщо у вас увімкнене дальнє світло, а зустрічні машини починають миготіти теж дальнім, це сигналізує про їхнє прохання увімкнути ближнє світло, адже може виникнути засліплення.

    Що означають жести руками?

    Окрім світлових, є велика кількість і жестів руками. Наприклад, якщо водій хоче вас пропустити, то він висовує ліву руку у бокове вікно та рухає нею у той бік, куди ви рухаєтесь. Такий сигнал трактується як «проїжджай». Якщо ви бачите повторювальний рух за допомогою долоні доверху, а потім донизу, це означає, що потрібно пригальмувати.

    Для подяки водієві потрібно підняти руку догори. А якщо підняти руку вгору долонею доверху, то можна не вербально сказати «куди ти лізеш».

    Якщо ви хочете повідомити водія про те, що у нього спущене колесо, потрібно зробити рух по колу за допомогою вказівного пальця, а потім штовхнути ним донизу. Щоб повідомити про відкритий багажник, потрібно поплескати долонею у повітрі.

    Також досить популярним є жест схрещені руки. Він може сигналізувати про такі ситуації:

    · наїзд машини на пішохода;

    · обвал мосту поруч із трасою;

    · перекриття дороги на проведення ремонтних робіт;

    · зіткнення декількох машин;

    · падіння дерева на дорогу;

    · інші аварійні ситуації.

    Також досить популярним є жест кулака, який стискається, а потім розтискається. Цей знак сигналізує про проблему із фарами. Ще один популярний жест – дуля, скручена пальцями. Його показують водіям вантажівки, і він означає, що у задніх колесах застряг камінь, він може вилетіти та суттєво пошкодити лобове скло машини.

    Особливості звукових сигналів

    Згідно із правилами дорожнього руху, використання звукових сигналів потрібне для попередження аварійних ситуацій, однак на практиці ці звуки чути набагато частіше. При тривалому сигналі можна зрозуміти, що попереду або небезпека, або просять надати дорогу.

    Якщо сигнал короткий, то він означає «дякую». Якщо лунають два середні сигнали, то це прохання нетерплячих водіїв рухатися далі.

    Якщо ви хочете навчитися усім правилам водіння, тоді варто звернутися до автошколи «Бан Драйв», де професійні водії навчать не лише техніці та правилам водіння, але й ознайомлять із невербальними жестами спілкування водіїв.

     

    Оскільки в Україні війна та введено військовий стан, Кабінет міністрів вирішив трохи спростити процедуру навчання водійській майстерності та спростити процес отримання бажаного документу. Таке рішення було прийнято 10 травня 2022 року, більш детально про зміни поговоримо у нашій статті.

    Які зміни відбулися?

    Найбільш приємною новиною можна назвати те, що було скорочено тривалість навчання водіїв вантажних та легкових автомобілів. Цього вдасться досягнути через зменшення теоретичної частини навчання – на 20%. Уся теоретична інформація буде подаватися через Zoom або Skype. Також рішення Кабінету міністрів передбачає:

    1. Можливість для вимушено переміщених осіб здавати практичні іспити у будь-якому сервісному МВС-центрі. Відтепер не важлива прив’язка до того місця, де було здійснено теоретичне навчання.
    2. Окрім навчання теорії майбутніх водіїв-початків, планується також і проведення перекваліфікації водіїв через сучасні методи дистанційного зв’язку – Zoom, Skype, Google Meet та ін.).
    3. Зменшення тривалості навчання водіїв, які претендують на категорію С1, В, СЕ, С1Е. Зокрема, буде ущільнення деяких тем. Для прикладу – «Будова та обслуговування транспорту», «Етика водія» і т.д.
    4. Можливість повернення свідоцтва про реєстрацію ТЗ, якщо воно було видане згідно заяви власника машини на ім’я тієї особи, що перетинає кордон. Тривалість – 10 днів після повернення. Звернутися можна до будь-якого СЦ МВС.

    Завдяки такому рішенню кожен бажаючий отримати водійське посвідчення під військового стану, може зробити це набагато швидше.

    Де можна здати іспит на водіння у Львові?

    Якщо ви – вимушений переселенець, потребуєте довчитися чи здати іспит, тоді можна це зробити у школі «Бай Драйв». Переваги навчання у автошколі:

    • надання якісного навчання навіть за ущільненою програмою;
    • робота тільки професійних та досвідчених водіїв;
    • надання навчальних матеріалів;
    • можливість навчатися за індивідуальним графіком водіння;
    • великий вибір авто для відпрацювання водійської майстерності.

    Зручне розташування двох локацій у місті дозволяє без проблем дістатися до місця здачі автомобільного іспиту. Наша автошкола має велику кількість позитивних відгуків та гарантує надання якісних знань для всіх, хто прагне стати водієм. Окрім цього, ми з радістю йдемо на зустріч переселенцям та надаємо усю необхідну допомогу. Із будь-яких питань можете проконсультуватися з нашими менеджерами.

    Водійські права – це чудова можливість отримати доступ до керування автомобілем на законних умовах. Якщо у вас в планах стати водієм, тоді краще звернутися до перевіреної автошколи у Львові – Bay Drive.

    Чому не варто купувати водійське посвідчення? 

    Іноді майбутнім водіям здається, що набагато легше не навчатися у офіційній автомобільній школі, а просто купити права. Адже, на їхню думку, багато навиків можна здобути самостійно чи тренуючись із друзями, батьками, знайомими. Однак, це хибне рішення. У першу чергу, потрібно пам’ятати, що такий документ буде незаконним. Підробки зазвичай оформлюють за 10-12 днів, проте їх немає у базі даних. Тому при зупинці службою поліції та перевіркою документів можна отримати штраф, який складає 1 неоподаткований мінімум доходів. Можлива і жорсткіша міра покарання – арешт на півроку або позбавлення волі на 2 роки.

    Також варто пам’ятати, що автомобільна школа дає справді хороші знання та вміння. Самостійно неможливо навчитися кермувати автомобілем, оскільки під час руху транспорту по магістралях виникає багато спірних ситуацій, розібратися в яких допоможуть тільки професіонали. Тому варто дбати про свою безпеку та не порушувати закон.

    Які переваги дає професійна автошкола?

    Bay Drive – професійна автошкола, яка допоможе вам не лише отримати водійські права, але й скористатися усіма перевагами навчання. Зокрема, завдяки автошколі можна:

    • Навчатися у досвідчених водіїв, які не лише нададуть максимальну кількість теоретичних знань, але й навчать вас бути повноцінними учасниками дорожнього руху. Ситуації на дорогах часто бувають непередбачуваними, але з професійними викладачами ви точно зможете безпечно вийти з будь-якої події.
    • Оволодіти навиками з 0. Будь-хто зможе не тільки навчитися водити авто, але й відпрацювати окремі складні елементи руху, вивчити дії, що запобігають зіткненню.
    • Обирати ту машину, яка буде найбільш комфортна та зручна, завдяки великому автопарку. Самостійне «навчання» точно не надасть такого вибору.
    • Легко опановувати теоретичні знання, оскільки програма розроблена максимально логічно та доступно.

    Обираючи навчання у автомобільній школі, кожен студент точно знатиме усі тонкощі керування машиною та гарантовано впорається із найбільш складними ситуаціями на дорогах.

    Чого вас не навчать інструктори-аматори?

    Зазвичай інструктори-аматори не лише не знають потрібного обсягу теоретичної чи практичної інформації, але й не володіють навиками саме навчати. Дуже важливо, щоб ваш інструктор не просто сам вмів водити авто, але й міг доступно та правильно донести це вам. Не дарма ж у автошколах складається програма, якої потрібно дотримуватися. Тільки систематизований та продуманий підхід дозволить максимально швидко та якісно оволодіти усіма практичними вміннями та теоретичними знаннями.

    Звернувшись до автошколи Bay Drive, кожен студент обирає законний та безпечний шлях до керування автомобілем.

    Відтепер ми ще й на вулиці Залізничній в ЖК “Шенген”! І вже 03 березня тут розпочинає навчання нова ранкова онлайн група. Заняття у вівторок та четвер з 09:00 до 11:00.

    Для вступу незмінно потрібно: бажання вчитися, копії паспорта та ідентифікаційного коду, медичну довідку та гроші.

    Поспішайте – кількість місць обмежена.

    Автошкола «Бай Драйв» отримала престижну міжнародну нагороду «Лідер галузі 2019» та увійшла в число найбільш ефективних і фінансово стійких компаній України за результатами незалежного дослідження бізнес-показників, яке провів Національний бізнес-рейтинг.

    Пишаємося цим досягненням та будемо надалі розвиватися, щоб повною мірою задовольняти потреби наших студентів.